Rattijuoppo törmäsi omakotitalon seinään Paimiossa

0

Parikymppinen mieskuljettaja suistui henkilöautolla päin omakotitalon seinää Paimiossa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Omakotitalossa oli törmäyksen aikana ihmisiä, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut. Törmäys aiheutti poliisin arvion mukaan kuitenkin todellisen vaaratilanteen. Kuljettaja loukkaantui törmäyksessä.

Onnettomuus sattui yöllä kello kolmen aikaan Paimion keskustassa Vistantien ja Kisatien risteyksessä. Poliisin saapuessa paikalle kuljettaja yritti paeta jalan, mutta poliisipartio sai miehen kuitenkin pian kiinni. Epäilty vastusteli kiinniottoa, ja poliisi joutui käyttämään etälamautinta.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja haitanteosta virkamiehelle.

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa, eikä tiedota tapauksesta tässä vaiheessa enempää.