SalPan pitkä odotus on ohi – Salkkari lähettää Urheilupuiston ylänurmen avausottelun suorana lähetyksenä lauantaina

0
Kasvattajaseuraansa palannut Endrit Rrustemi perjantain harjoituksissa. (Kuvat: SSS/Marko Mattila)

SalPa pääsee pelaamaan lauantain kotiottelunsa Ilveksen reservijoukkuetta vastaan vihdoin Urheilupuiston ylänurmella.

Koko alkukauden tekonurmella pelaneen ja harjoitelleen SalPan siirtyminen ”oikealle” kotikentälleen oli yli kuukauden normaalivuotta myöhässä. Vaikean talven jälkeen Urheilupuiston yläkentän luonnonnurmi oli poikkeuksellisen surkeassa kunnossa. Vasta viime päivien sateet ja lämpö ovat kuitenkin tehneet nurmesta edes jollain tasolla pelikelpoisen.

Urheilupuiston ylänurmi oli vielä kaksi viikkoa sitten näin surkeassa kunnossa. Viime viikkojen sateet ja lämpö ovat kuitenkin tehneet nurmesta pelikelpoisen.

SalPa on pelannut tällä kaudella Kakkosen B-lohkossa kuusi ottelua, joista kaikki on pelattu tekonurmella. Sarjataulukossa kuudentena oleva SalPa on voittanut kaikki kolme kotiotteluaan ja hävinnyt kaikki kolme vierasotteluaan.

SalPa esittelee lauantain Ilves-ottelussa uuden paluumuuttajan, kun Seinäjoen Jalkapallokerhon organisaatiosta lainapestillä SalPaan siirtynyt 18-vuotias Endrit Rrustemi pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa kasvattajaseurassaan.

SalPa-Ilves 2 näkyy suorana alla olevasta lähetysikkunasta. Lähetys alkaa lauantaina kello 16.45 ja itse ottelu kello 17. Ottelun selostaa Kimmo Muttilainen ja kommentaattorina toimii entinen A-maajoukkuepelaaja Petri Jakonen. Jos lähetys ei näy, voit avata sen tästä.