SM-viikko tuo huomattavia poikkeuksia liikennejärjestelyihin – lue muutokset tästä

3
Kuvituskuva: SSS-arkisto/Santeri Iltanen

SM-viikko tuo huomattavia poikkeuksia Salon keskustan liikennejärjestelyihin.

Torstaina Horninkatu suljetaan välillä Helsingintie–Torikatu poikkeuksellisesti jo kello 11.30.

Uskelanjoki on suljettu veneliikenteeltä kello 15–18 välillä Sokerisilta–Citymarket. Tuolloin joessa käydään melonnan SM-kilpailu.

Uskelanjoen länsirannan kävelytie on suljettu kello 16–18 välillä Turuntie–Martinkatu melontakilpailun televisiokuvausten vuoksi.

Perjantaina Satamakadun toinen kaista on suljettu kello 8–11 varjoliitokilpailun televisiokuvausten vuoksi.

Satamakadun ja Lintupolun risteyksen pysäköintialue on SM-viikon käytössä torstaista perjantaihin kello 13 asti. Satamakadun lumenkaatopaikka on varattu varjoliitokilpailun käyttöön kello 7-12.

Urheilupuiston ympäristössä juostaan perjantaina ultrajuoksukilpailu (100 km), joka ei aiheuta muutoksia liikennejärjestelyihin, mutta Salon kaupunki toivoo alueella liikkuvien huomioivan tapahtuman.

Vuohensaaren uimaranta on turvallisuussyistä suljettu yleisöltä melontakisan vuoksi perjantaina kello 11–17.30.

Urheilupuistossa Perhepuiston ja nurmikentän välinen kävelytie suljetaan lauantaina kello 10 kriketin SM-turnauksesta johtuvista turvallisuussyistä. Kävelytie palaa käyttöön sunnuntaina noin kello 16. Liikenne ohjataan sillävälin Perhepuiston Karjaskylänkadun puoleista kävelytietä pitkin.

Lisäksi Urheilupuiston, golfkentän ja Kansalaisopiston pysäköintialueet ja osa lukion pysäköintialueesta on varattu SM-viikon yleisön ja kilpailijoiden käyttöön koko tapahtuman ajaksi torstaista sunnuntaihin.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Z.Z.Zalolainen
1 vuosi sitten

Vai sillai? Onhan tietysti kiva, kun ihmisillä on katsottavaa, mutta kun lajeja on noinkin paljon sotkemassa tavisten kulkua, onko nuo kisat pakko tunkea Salo-cityn ydinkeskustaan? Tilaa olisi muuallakin.

Urpo
1 vuosi sitten
Reply to  Z.Z.Zalolainen

Totta, älkää nyt vaan Salossa mitään järjestäkö. Iltatoritkin saisi lopettaa. Järjestäkää vaikka Tarvasjoella, mutta ei Salossa.

Olli.
1 vuosi sitten

Älkäähän nyt, tuleehan tapahtumasta häiriötä, mutta eihän sitä ole kuin muutama päivä, kyllä kai se kestetään, pian normaalit häiriöt taas palaavat.