Varsinais-Suomen perussuomalaisilla koossa kymmenen eduskuntaehdokasta

0

Perussuomalaiset ovat asettaneet Varsinais-Suomen vaalipiirissä lisää ehdokkaita ensi kevään eduskuntavaaleihin.

Viikonvaihteessa pidetyssä yleiskokouksessa nimettiin kahdeksan ehdokasta aiemmin nimettyjen kahden lisäksi. Kokous vahvisti salolaisen kansanedustajat Mikko Lundénin ehdokkuuden. Lundén on myös kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen ja hyvinvointialueen valtuuston jäsen.

Muut viikonloppuna nimetyt ehdokkaat ovat Alice Girs Turusta, Satu Söderström Kemiönsaaresta, Silvia Koski Sauvosta, Juha Anttila Turusta, Laura Kaarniharju Turusta, Markus Yli-Junttila Mynämäeltä ja Lauri Heikkilä Marttilasta.

Aikaisemmin ehdolle on asetettu kansanedustajat Ville Tavio Turusta ja Vilhelm Junnila Naantalista. Varsinais-Suomen neljäs perussuomalainen kansanedustaja Ritva Elomaa ei ole vielä ottanut kantaa ehdokkuuteen, kerrotaan perussuomalaisten piirin tiedotteessa.

Täyttä listaa vaaleihin kokoavalla puolueella on nyt nimettynä kymmenen ehdokasta 17:stä mahdollisesta.