Henkilöauto ulos tieltä ja katolleen, skootterikuski pakeni poliisia – alkuviikon aikana useita rattijuoppoja liikkeellä Salossa ja Somerolla

1

Poliisia ovat työllistäneet viikon aikana Salossa ja Somerolla monet rattijuopot, tiedottaa poliisi.

Maanantaina Somerolla Ihamäentiellä paikkakuntalainen nuorehko mieshenkilö oli kovan ajonopeuden vuoksi menettänyt kuljettamansa henkilöauton hallinnan ja ajautunut tieltä ulos. Auto oli kääntynyt ulosajossa katolleen. Kyydissä hänellä oli kolme matkustajaa. Kukaan ei loukkaantunut. Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman, ja hänellä ei ollut auton ajamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Tiistai-iltana hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus Salon Santaojantiellä valaisinpylvääseen törmänneestä henkilöautosta. Henkilöauto oli törmäyksen jälkeen poistunut paikalta. Poliisi tavoitti kyseisen auton, ja autoa kuljettanut salolaismies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Tiistai-iltana poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Somerontiellä Salossa. Kuljettajana oli nuori mies, jolle tehty puhalluskoe näytti alkoholin osalta nollaa, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Keskiviikkoyönä kello kahden aikaan ilmoitettiin hätäkeskukseen Salon keskustassa ajaneesta skootterista, jossa kyydissä olijalla ei ollut kypärää. Poliisipartio tavoitti kyseisen skootterin Salon keskustassa, mutta skootterikuski ei välittänyt poliisin antamista pysäytysmerkeistä, vaan lähti ajamaan pakoon muun muassa kevyen liikenteen väyliä pitkin.

Skootterin kuljettaja kaatui ennen Moision riippusiltaa, ja hän vastusti rimpuillen poliisin kiinniottoa. Skootteria ajoi nuori paikkakuntainen nuori mies, jolle tehty puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, niskoittelusta poliisia vastaan sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Keijo.K
1 kuukausi sitten

Ei voi kuin toivoa, että saldo näiden suhteen pienenisi. Josko ilmojen viiletessä aivotkin alkaisivat paremmin pelittämään. Nuoriso on ehkä hieman kuumuuteen väsynyt, toivottavasti pysyvätkin hiljaisempina.