Ihme ja Kumman tämäniltainen tukinäytös siirtyy sairastapausten vuoksi

1
Hyväntekeväisyysnäytöksessä nähdään näytelmä Liian paksu perhoseksi. Siinä päättäväistä kauppa-apulaista Kaisua näyttelee Helmi Oja (vas.) ja häneen rakastuvaa kauppiasta Jerry Sarlin. Kuva: Frans Rinne

Salon Teatterin järjestämä hyväntekeväisyysnäytös Ihme ja Kumman erityisnuorten tukemiseksi siirtyy tältä päivältä eli perjantailta 8. heinäkuuta maanantaille 18. heinäkuuta klo 19. Näytös siirtyy sairastapausten vuoksi.

Salon Teatteri järjestää Vuohensaaren kesäteatterissa hyväntekeväisyysnäytöksen, johon myydyistä 30 euron hintaisista lipuista jokaisesta lahjoitetaan 5 euroa konkurssiin haetun Ihme ja Kumman nuorten työllistymisen tukemiseen. Näytelmänä on Liian paksu perhoseksi.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Kirjuri
10 kuukautta sitten

Normaali yrittäjä joka maksaa veroja valtiolle huomattavia summia ja tekee konkurssin ja menettää asunnon ja omaisuuden niin ei hän saa mistään juurikaan mitään tukea. Mikä tällaisen pienyhdistyksen konkurssista tekee niin ihmeellisen, että pitää jollain teatterinäytöksellä kerätä rahaa kun yhdistys on konkurssissa?