Salossa kadonnut eläkeläinen on löytynyt elossa

6

Salon Valhojalla keskiviikkona illalla kadonnut 74-vuotias nainen on löytynyt elossa, mutta huonokuntoisena. Hänet löydettiin maastosta perjantaina aamulla yhdeksän jälkeen Kuuselankadun lähistöltä.

Poliisi ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu etsivät kadonnutta keskiviikkoillasta perjantaiaamuun asti. Kadonneen löytänyt oli ulkopuolinen henkilö.

Poliisi kiittää yleisöä havainnoista sekä kaikkia etsintöihin osallistuneita.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Hekoheko
16 päivää sitten

Helikopterin rooli jäi arvailujen varaan.

PS
16 päivää sitten
Reply to  Hekoheko

Sinun kommenttisi olisi pitänyt asiattoman nimimerkin takia diskata. Heräsin yöllä helikoptereiden ääniin ja arvasin, että kadonnutta edelleen etsitään. On hienoa saada olla suomalainen.

Heli Kopteri
16 päivää sitten
Reply to  PS

Kuitenkin joku satunnainen kulkija löysi, ja melkein lähtöruudusta..

Älyranneke
15 päivää sitten
Reply to  Heli Kopteri

Kuvastaa sitä, kuinka vaikeaa on eksynyttä maastosta löytää. Kun sitä metsääkin Suomessa on. Älyrannekkeista voisi olla muistisairaille apua, joka lähettää tunnistusdataa kuten mobiilipuhelin.

Allan
16 päivää sitten

Hienoa, että kadonnut löytyi.

Lasse Reunanen / Salo
16 päivää sitten

Helikopterin pörinä alkoi kuulumaan klo 1 aikoihin ja oli ensin kuin leikkuupuimuri olisi jossain lähellä ollut. Tarkemmin ulos katsoen näin sen olevan paikoillaan Isohärjänmäen leikkipuiston yllä – hieman puiden yläpuolella. Noin klo 1:15 kopteri valoineen alkoi hitaasti etenemään metsäosuutta Helsingin, Salaistentien ja Valhojan suuntaan. klo 1:45 kopteri palasi nopeammin lähtökohdilleen ja jatkoi Turun suuntaan, äänen vaietessa pois. Aamulla radiouutinen kertoi löytymisestä – läheltä katoamispaikkaansa metsästä.