Teatterivintillä matkataan maailman ympäri ensi tiistaina

0
Teatterivintillä nähtävää versiota Jules Vernen klassikosta tähdittää Jaakko Loukkola.

Yksi livenäyttelijä, 11 roolia, kaksi jättimäistä näyttöä ja 140 minuuttia videomateriaalia, kaikki mahdutettuna 45 minuuttiin. Näistä aineksista koostuu Rikalanmäen Teatterivintillä ensi tiistaina nähtävä tulkinta Jules Vernen klassikosta Maailman ympäri 80 päivässä.

Poikkeuksellisen Rikalanmäellä nähtävästä versiosta tekee sen esitysmuoto, joka yhdistää videomateriaalin ja livenäyttelijän esiintymiseen. Videoleikkeiden avulla matkataan esimerkiksi Intian norsusafareille, Pääsiäissaarille ja Afrikkaan.

Suomen Kiertueteatterin teoksen näyttelijänä toimii Pikku Kakkosen Seikkailukoneestakin tuttu Jaakko Loukkola. Esityksen takana ovat myös ohjaaja Janne Jämsä, audiovisuaalinen suunnittelija Kalle Tulander sekä puvustaja Piritta Kämi-Conway.

Esityksen tuottaa Teatteri Provinssi.

Maailman ympäri 80 päivässä Rikalanmäen Teatterivintillä tiistaina 26. heinäkuuta kello 13.