Metsätyöt ja metsänhoidon kehityssuunnat keskiössä avoimessa yleisötapahtumassa lauantaina

0

Suomen metsäkeskus ja UPM Metsä järjestävät avoimen metsänomistajatapahtuman Salossa lauantaina.

Osallistujat kuulevat metsäalan asiantuntijoiden ja ammattilaisten näkemyksiä käytännön metsätöistä ja metsänhoidon kehityssuunnista. Maastokohteissa tutustutaan hakkuutyömaiden suunnitteluun, puunkorjuuseen, raivaussahatöihin ja maisemasuunnitteluun.

Teemapäivään osallistuvat myös Salon 4H-yhdistys ja Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset. Nuoret 4H-yrittäjät esittelevät työmahdollisuuksia metsäalalla. Lapsille on varattu tilaisuuden ajaksi oma puuhapiste.

Tapahtumapaikkana on Salon Peppursuon ajoharjoitteluradan ympäristö. Tapahtuma on maksuton eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Metsästä energiaa ja hyvinvointia -tapahtuma Salossa Peppursuon ajoharjoitteluradan ympäristössä lauantaina kello 10–15.