Heikki Silvennoinen ja Heikki Hela Saloon syyskuussa

0
Heikki Hela ja Heikki Silvennoinen keikkailevat aktiivisesti yhdessä. Kuva: Harri Hinkka

Heikki Silvennoinen ja Heikki Hela esiintyvät Salossa, Teatteri Provinssissa syyskuun toisena lauantaina. Laulusta ja kitaroinnista vastaavat Heikit ja heidän lisäkseen bändissä soittavat Anssi Nykänen (rummut) ja Harri Rantanen (basso).

Silvennoinen & Hela & Bandin musiikillinen kirjo kuvastaa Silvennoisen ja Helan lähtökohtia soittamiseen ja rakkautta musiikkiin. Silvennoisella brittiblues-vaikutteet luovat yhtäläisyyden Eric Claptonin ja Yardbirdsien kaltaisten nimien tuotantoon ja henkeen. Helan soundissa on enemmän letkeyttä ja ”Kaliforniaa”.

Luvassa on puolitoistatuntinen, soittajien näköinen kattaus juurimusaa.

Silvennoinen & Hela & Band Teatteri Provinssin päänäyttämöllä (Salorankatu 5–7, ovi 3) 10. syyskuuta klo 18.