Rekka ja henkilöauto törmäsivät moottoritiellä Halikossa – Liikenne kulkee jälleen normaalisti

4
Kuva: TS-arkisto/Marttiina Sairanen

Autonkuljetusrekka ja henkilöauto törmäsivät Helsinki–Turku-moottoritiellä hieman ennen puolta kolmea lauantai-iltapäivänä. Onnettomuus tapahtui Halikon ja Hajalan liittymien välillä.

Henkilöautossa oli onnettomuushetkellä kaksi matkustajaa ja koira, rekassa vain kuljettaja. Ensihoito on toimittanut yhden henkilön tarkastettavaksi.

Onnettomuus hidasti liikennettä Turun suuntaan, sillä ajokaista jouduttiin sulkemaan. Liikenne palautui normaaliksi puoli neljän jälkeen iltapäivällä.

Uutista päivitetty kello 15:55 matkustajatietojen osalta.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Keijo K.
3 kuukautta sitten

Ymmärtäisi jotenkin kaksikaistaisella. Ei millään moottoritiellä, jossa kaikkien pitäisi ajaa samaan suuntaan.

Kuntalainen K
3 kuukautta sitten

Mistä johtuu, että juuri tuo väli moottoritiellä on kuin noiduttu. Toisaalta, juuri koskaan ei kerrota mistä onnettomuudet johtuivat. Toinen, jotka jäävät mysteeriksi, ovat kaatumatautiset rekat. Se lentokoneista tuttu musta laatikko sisäkameroineen voisi olla ihan aiheellinen myös joillekin kuljettajille.

Idiotismi vaan lisääntyy
3 kuukautta sitten
Reply to  Kuntalainen K

No, tässä tapauksessa rekka peruutti moottoritiellä. Tilannehuoneesta löytyy, että on autonkuljetusrekka ja peruutti, jotta olisi päässyt kääntymään huoltoportin kautta. Siinä on kaksi rikettä: peruuttaminen ja u-käännös moottoritiellä. Mistä ihmiset oikein saavat korttinsa? Arvonnoista?

Väinämöinen
3 kuukautta sitten

Onnettomuudet tuolla välillä johtuvat ehkä siitä, että nopeus alenee. Jos nopeus säilyisi samana, onnettomuuksia ei sattuisi.