Useat liikennetapaturmat pitivät viikonloppuna Salon poliisin kiireisenä.

Perjantaina moottoritiellä Muurlan liittymän kohdilla pakettiauton kuljettaja törmäsi niittotyöstä varoittavaan liikenneopasteeseen, joka toimi liikenteen jakajana. Liikenneopaste oli perävaunussa, joka oli kiinnitetty traktoriin. Yhdistelmä oli pysähtyneenä törmäyshetkellä. Pakettiauton kuljettaja ja traktorin kuljettaja eivät loukkaantuneet törmäyksessä, mutta ajoneuvot vaurioituivat.

Pakettiauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Perjantai-iltana Salon keskustassa Hämeenkadulla poliisipartiota vastaan ajoi traktorimönkijä kovalla nopeudella. Poliisipartio mittasi 40 km/h nopeusrajoitusalueella traktorimönkijälle nopeudeksi 89 km/h. Kuljettajana oli nuori mieshenkilö, jolla ei ollut traktorimönkijään ajoon vaadittavaa ajo-oikeutta.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

 

Poliisipartio pysäytti lauantaina Halikossa Vaskiontiellä henkilöauton tarkastusta varten. Henkilöauton kuljettajana oli mieshenkilö, jolle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Lisäksi huumepikatesti näytti positiivista kannabikselle ja amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut auton ajamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta.

Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, humausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisensa oikeudetta.

 

Sunnuntaiaamuna tuli useita ilmoituksia poliisille Turku-Helsinki-moottoritieltä henkilöautosta, joka ajoi kovalla nopeudella Helsingin suuntaan Turkuun menevillä kaistoilla. Yhden ilmoituksen mukaan kyseinen auto oli osunut yhden auton kuljettajan puoleiseen sivupeiliin. Poliisipartio sai auton pysäytettyä ja henkilöautoa kuljettaneelle naishenkilölle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja rattijuopumuksena.

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Autoileva autoilija
1 vuosi sitten

Kannabis tuntuu antavan vauhtia, ja tätä esitetään nyt lailliseksi. Toivotaan, että päättäjillä on viisautta pitää huumeet kiellettyinä.

Niko
1 vuosi sitten

Ei se nyt sitä tarkoita, jos kannabis laillistettaisiin, että ihmiset saisivat kannabista käytettyään ajella auton kanssa.

Illat ja viikonloput vaativat valvontaa
1 vuosi sitten

Nyt elokuun puolivälissä näyttää poliisien kesälomat loppuneen. Nopeusvalvontaa oli moottoritiellä monin paikoin jo heti maanantaina keskipäivällä. Ehkä sitä kuitenkin tarvittaisiin vielä enemmän lämpiminä viikonloppuiltoina, jolloin isoja ylinopeuksia ja vakavia onnettomuuksia esiintyy.

Oman kylän menoa
1 vuosi sitten

Sitä voisi ulottaa tänne keskusta-alueellekin. Järjettömiä nopeuksia moottoripyörillä keskellä yötä Hämeenkadulla ja 52:lla Kukkatalon ja Somerontien välissä. Toistuu käytännössä joka ilta klo 23-01 välisenä aikana. Jos ykkös- ja kakkosvaihteella vedetään rajoittimelle asti, vauhtia on hieman liikaa.

Oman kylän menoa
1 vuosi sitten

Taitaa itse asiassa olla Hämeentie. Hämäsi tuo itse artikkelissa väärin ollut kadunnimi.

Marja Kanerva
1 vuosi sitten

Järjetöntä kaahailua ja pärräämistä myös Kirjolankatu-Hakastaronkatu-Perniöntien pätkällä Salon Lukiolta tielle 52 aina aamutunneille asti ja ennen kaikkea viikonloppuisin. Ei pysty öisin läpiä pitämään auki huushollissa.

Sähköistyminen auttaa
1 vuosi sitten

Tulevaisuudessa on toivoa ainakin näiden viritittyjen äänihirviöitten poistumiseen liikenteestä sähköistymällä.

Juuri ennen koronaa kerran lähdimme aamuyöstä Vantaan kentälle. Nukkuminen oli lähes mahdotonta, kun alkuyöstä joku liian äänekäs pyörä tai auto pyöri jäähallin parkkipaikalla. Pakko oli soittaa 112, että saatiin hiljaisuus.