Salon Teatteri tuo ohjelmistoon poikkeuksellisen esityksen, johon haetaan nyt tekijöitä

0
Salon Teatteri hakee esiintyjiä uuteen näytelmään. Kuva: SSS/Minna Määttänen

Salon Teatteri ottaa ohjelmistoonsa ensimmäistä kertaa improvisoidun näytelmän.

Näytelmän ensiesitys on tämän vuoden lopulla, teatterin tiedotteessa kerrotaan. Esitys tulee kestämään 60-90 minuuttia väliajan kanssa.

– Improvisoitu teatteriesitys syntyy tässä ja nyt, etukäteen suunnittelematta. Esiintyjät näyttelevät, ohjaavat, käsikirjoittavat, sanoittavat ja säveltävät materiaalia sitä mukaa, kun esitys etenee, tiedotteessa kerrotaan.

– Pitkässä improvisaatiossa on rauhallisemman temponsa vuoksi tilaa suurille tunteille ja vakavienkin asioiden käsittelylle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö pitkä improvisaatio voisi olla hauskaa, vaan päinvastoin!

Teatteri hakee parhaillaan esiintyjiä näytelmään. Tarvetta on myös muusikoille. Hakutilaisuus järjestetään Salon Teatterilla ma 22.8. klo 18–20. Tilaisuuteen voi ilmoittautua sähköpostitse: johanna.parkkinen@salonteatteri.com.