Somero haastattelee neljä tekniseksi johtajaksi hakenutta

0
Someron kaupungin tekninen johtaja on lähes 70 työntekijän toimialan johtaja, kaupungin johtoryhmän jäsen ja teknisen lautakunnan esittelijä. Kuva: SSS-arkisto/Päivi Malin

Uutta teknistä johtajaa hakeva Somero on kutsunut virkaa hakeneista 16 hakijasta neljä haastatteluun.

Haastatteluun etenivät Salon kaupungin yleiskaavapäällikkö Marjo Kirillow Lohjan Sammatista ja Kosken kunnan tekninen johtaja Mikko Salmi Salon Kotaladosta sekä Virtor Oy:n projektipäällikkönä viimeksi työskennellyt Mika Mäkelä Aurasta ja palveluliikejohtamisen restonomi Tanja Parvikoski Vihdin Nummelasta.

Rekrytointia varten nimetty valintatyöryhmä eli kaupunginjohtaja Sami Suikkasen lisäksi hallintojohtaja Marjaana Sorokin, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jutta Varjus (kok.) teknisen lautakunnan puheenjohtaja Harri Känkänen (ps.) sekä kaupunginhallituksen jäsenet Jaana Kyyrä (kesk.) ja Riitta Lehtinen (sd.) hoitaa haastattelut ja valmistelee kaupunginhallitukselle esityksen valinnasta.

Someron kaupungin tekninen johtaja on lähes 70 työntekijän toimialan johtaja, kaupungin johtoryhmän jäsen ja teknisen lautakunnan esittelijä.

Someron tekniseksi johtajaksi vuonna 2010 valittu Marko Mäkinen irtisanoutui virastaan kesäkuussa.