Salon kaupungin omistamat Halikonrinteen yritystontit kaavoitettu ja hinnoiteltu – moottoritien varrella on vapaana kahdeksan erikokoista yritystonttia

0
Yritystontit ovat Salon kaupungin omistuksessa. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

Salon uudella yritysalueella Halikonrinteessä sijaitsevat vapaat yritystontit ovat varattavissa, kertoo Salon kaupunki tiedotteessaan. Moottoritien varrella Halikon liittymän kohdalla olevat yritystontit on nyt kaavoitettu ja hinnoiteltu. Vapaana on kymmenestä tontista kahdeksan.

Salon kaupunki omistaa tontit, ja ne ovat vuokrattavissa tai myytävänä.

Yritysalueella on toiminut Shellin liikennemyymälä vuodesta 2008 sekä Design Hill -taukopaikka vuodesta 2009.

– Asiakkaat ja tielläliikkujat ovat jo oppineet tuntemaan olemassa olevan liikennemyymälän ja taukopaikan Halikon liittymässä, joten uuden yritystoiminnan liikkeellelähtö on helpompaa kuin ihan uudella yritysalueella olisi, tonttipalveluinsinööri Mikko Aaltonen Salon kaupungin maankäytöstä sanoo.

Halikonrinteen yritystontit ovat erikokoisia pinta-alaltaan, 2 734 neliömetristä 8 695 neliömetriin. Rakennusoikeus vaihtelee tontin koon mukaan 782 kerrosalaneliömetristä 2 609 kerrosalaneliömetriin. Tontin maksimikoko voi olla jopa 1,27 hehtaaria, jos niitä yhdistellään korttelien sisällä. Tonttien vuosivuokra vaihtelee tällä hetkellä 2 344 eurosta 8 947 euroon.

Halikonrinteen yritystonttien markkinointia vauhditetaan sähköisellä digikampanjalla, joka käynnistyi valtakunnallisena yrittäjänpäivänä maanantaina. (SSS)