Hurja takaa-ajo Salon keskustassa – motoristi kaahasi poliisia pakoon jopa 130 kilometrin tuntivauhtia

7
Poliisi toivoo tapauksesta jotain tietäviä olemaan yhteydessä poliisiin. Kuva: SSS-arkisto

Moottoripyöräilijä ajoi poliisia pakoon hurjaa vauhtia Salon keskustassa perjantaina illalla.

Poliisin moottoripyörää ajoi vastaan Meriniityn teollisuusalueella moottoripyörä, jossa ei ollut rekisterikilpeä eikä takavaloa. Moottoripyöräilijä lähti välittömästi poliisia pakoon välittämättä poliisin antamasta pysäytysmerkistä.

Motoristi ajoi ympäri Salon keskustaa ja keskustan ympäristössä parinkymmenen minuutin ajan aiheuttaen lukuisia vaaratilanteita muille tienkäyttäjille. Pakenija ajoi kevyenliikenteen väylillä ilman ajovaloja sekä nurmialueilla nopeuden ollessa kovimmillaan peräti 130 kilometriä tunnissa. Holtiton ajo jatkui myös vastaantulijoiden kaistoilla.

Moottoripyöräilijä lopetti pakenemisensa takaa-ajon jälkeen Salon keskustaan.

Moottoripyörää kuljetti nuorehko mies, jolla ei ole moottoripyörän kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja niskoitteluna poliisia vastaan.
Lounais-Suomen poliisi kertoi tapahtuneesta sunnuntaina.

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Keijo K.
2 kuukautta sitten

Auttaakohan sekään mitään, että sakon saavat. Ajopeli takavarikkoon ja romutettavaksi, hidastaa hieman harrastamista.

Porvari
2 kuukautta sitten
Reply to  Keijo K.

Ei auta, yhteiskunta on aivan avuton näiden edessä. Eikä asiaa auta, että meillä on vihervasemmistolainen päitä silittävä hallitus.

Autoileva autoilija
2 kuukautta sitten

Ja tietysti alkoholia ja huumeita veressä? Nämä vain lisääntyvät, jos miedot huumeet laillistetaan.

Kaahailu on lisääntynyt
2 kuukautta sitten

Eipä yllätä yhtään. Lauantaina oli päivälläkin niin kova meno Salosta Turkuun ja Auraan johtavilla teillä, että nopeusrajoitukset paukkuivat. Vielä on muutama viikonloppu ennen talvirajoituksiin siirtymistä.

Toivottavasti poliisi mobilisoi miestä tutkan kanssa teiden varteen varsinkin lauantaisin. Kansalla on nykyään jostain syystä vapaapäivinä kauhea kiire.

Epäilijä
2 kuukautta sitten

Kokeilepa joku päivä ajella Kokkilaan nopeusrajoitusten mukaan. Vaikkei ketään olisi näkyvissä, kun tielle käännyt, niin 60 km/h rajoituksen alueella viimeistään on jono takana. En ymmärrä miksi.

Kaahailu on lisääntynyt
2 kuukautta sitten
Reply to  Epäilijä

Ajelen useinkin mökkimatkaa sinne. Minulla ei ole kiirettä, mutta monella muulla on varmaankin lossille meno aikataulutettu liian tiukalle. Jonoa tosiaan kerääntyy perään ja ohikin lähtevät, vaikkei sillä tiellä ohituspaikkoja juuri ole.

Tavis torilta
2 kuukautta sitten

Viikko sitten sunnuntaina noin klo 13 aikoihin moottoritietä Muurlasta Hyvinkään tielle autoilijoita oli lähes tien täydeltä eli molempia kaistoja mentiin. Edessä eteneviä jonoja kauhulla katseltiin, kun vauhti on yli 110 km/h ja paljon paljon enemmän, ja sillä vauhdilla ohitellaan ajamalla ristiin rastiin kaistalta toiselle ja toisten eteen ja väliin. On se ajotyyli jotain muuta kuin autokouluissa opetettua.