Ilo yltyi illan pimetessä – SalPan nousu on jo todella lähellä

0
SalPan Otto Salmensuu lähetti pallon EPS:n Richard Florentin ja Shunta Uchiyaman välistä. (kuva: Jari Vuorio)

Salon Palloilijat järjesti sunnuntain alkuiltaan onnellisen lopun. Illan pimetessä ilo yltyi.

SalPan nousu jalkapallon miesten Ykköseen on nyt hyvin lähellä. Omaa 2–1-kotivoittoa seurasi Grankulla IFK:n 6–3-kotivoitto Ilves-Kissoista. Pitää tapahtua jo melko monta salolaisille negatiivista asiaa, jotta SalPa ei pelaisi ensi kaudella Ykköstä.

Askel askeleelta miettien:

1) SalPa varmisti paikkansa runkosarjan kahden parhaan joukossa. Siten se saa pelata kaksi kolmesta jatkosarjan ottelusta Salon Urheilupuistossa.

2) Runkosarjan voitto sinetöityy, jos SalPa saa kahdesta jäljellä olevasta ottelusta pisteenkin (tai jos Ilves-Kissat ei voita molempia pelejään). Silloin SalPa saisi kotiottelun runkosarjan kakkosta vastaan.

3) Ilves-Kissojen pitäisi kerätä jäljellä olevista viidestä ottelusta kuusi pistettä enemmän kuin SalPa. FC Honka/Akatemian olisi noustava viiden pisteen takaa-ajomatkalta, ja se on pelannut vieläpä yhden ottelun SalPaa enemmän.

SalPa syyskaudella: taipuu muttei katkea