Kaakkoisrajan liikenne Venäjältä Suomeen jatkuu edellisviikkoja vilkkaampana – Vaalimaan ja Nuijamaan raja-asemilla jonoja

0

Venäjältä Suomeen tulee edelleen kaakkoisrajan kautta enemmän ihmisiä kuin edellisviikkoina. Kaakkois-Suomen rajavartiosto kertoo Twitterissä, että Kaakkois-Suomen rajanylityspaikoilla tilastoitiin torstaina 7  003 maahantuloa.

Keskiviikkona maahantuloja oli 8  755 kappaletta. Viikko sitten torstaina määrä oli 3  700.

Rajavartioston kenttäjohtaja Mikko Hämäläinen kertoo STT:lle, että Vaalimaan ja Nuijamaan rajanylityspaikoille on yön aikana ja aamulla kertynyt jonoja. Hänen mukaansa tilanne ei kuitenkaan ole poikkeuksellinen.

Juttua korjattu klo 11.18: Venäläisten tulo Suomeen hatkuu edellisviikkoja vilkkaampana, ei entistä vilkkaampana.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments