Katri Helenan joulukiertue saapuu Saloon

0
Katri Helena esiintyy Uskelan kirkossa 11. joulukuuta. Kuva: Lauri Laukkanen

Sinivalkoinen ääni Katri Helena lähtee yhdeksän konserttia käsittävälle joulukiertueelle marraskuun lopussa. Alajärven kirkosta käynnistyvä kiertue saapuu Saloon ja Uskelan kirkkoon sunnuntaina 11. joulukuuta. Kiertueen liput ovat jo myynnissä.

Lähes 500 äänitettyä kappaletta ja lähes 60 vuotta kestänyt ura on tehnyt Katri Helenasta yhden Suomen menestyneimmistä naislaulajista. Viime vuosina harvakseltaan konsertoinut Katri Helena julkaisi viime vuonna Jouluradion virallisen Hoosianna-kappaleen.

– On ihanaa päästä laulamaan taas joulumusiikkia! Matkaan lähdetään sillä ajatuksella, että Tulkoon joulu! Konserteissa kuullaan sekä jouluklassikoita että uudempia, koskettavia joulutarinoita. Omasta, vanhemmasta jouluohjelmistostani kuullaan ainakin Joulumaa ja Aavistus, jotka ovat yleisön toivomuslistalla joka vuosi. Säestyksestä huolehtii taidolla ja tunteella Tessa Virta -orkesteri, Katri Helena kertoo tiedotteessa.

Katri Helenan joulukonsertti Salossa, Uskelan kirkossa 11. joulukuuta klo 18.30.