Salo juhli Taiteiden Yätä – katso illan tunnelmia kuvakoosteesta

1
Torilla väkeä riemastutti Salon kansalaisopiston kesäkurssilla muodostunut klovniryhmä: Tsade (Lisamaria Markula), Bubbles (Kikka Valkeinen), Wendy Winderbaum (Satu Elg) ja Masha (Margarita Skladnova). Kuva: SSS/Marko Mattila

Salon oma Taiteiden Yä tarjoili monenlaisia elämyksiä ja toi vilskeen keskustaan. Tapahtuma järjestettiin nyt neljättä kertaa ja suurempana kuin koskaan aiemmin. SSS taltioi illan tunnelmia.

Kuva: SSS/Marko Mattila

Salon kaupungintalon edustalla katukiveys sai väriä pintaan, kun lapset värittivät liiduilla laattoja. Värityspuuhissa Pyry ja Oona Aulio.

Kuva: SSS/Marko Mattila

Hannu Brusilan Aijala-dokumentin näytös keräsi paljon väkeä kaupungintalon valtuustosaliin. Dokumentti kertoo kaivoskylän menneisyydestä ja nykypäivästä.

Kuva: SSS/Marko Mattila

Torilavalla kuultiin pitkin iltaa monenlaisia esityksiä. Salon musiikkiopiston jousiorkesteri esiintyi Sofia Rockasin johdolla. Kuvaushetkellä torilla soi Beethovenin Oodi ilolle.

Kuva: SSS/Marko Mattila

Taikuri Lauri Tuhkanen keräsi runsaslukuisen yleisön tempuilleen.

Kuva: SSS/Marko Mattila

Katutanssit toivat tunnelmaa Helsingintielle.

Kuva: SSS/Marko Mattila

Maran Baarin takapihalla tarjoiltiin Piazza Brassin rytmejä.

Kuva: SSS/Marko Mattila

Torilla pääsi myös kokeilemaan kengurukenkiä Kangoo Clubin ohjaajien johdolla.

Kuva: SSS/Marko Mattila

Moni jonotti JJ’s BBQ -vaunun herkkuja.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Taiteiden alkuilta
1 vuosi sitten

Ei ole Taiteiden yä, hyvin vähän ohjelmaa 19 eteenpäin. Tulishow olisi varmaan ollut hieno, jos olisi jaksanut odotella.