Salolainen JJ’s BBQ laajentuu loppuvuodeksi Helsinkiin

0
Akseli Herlevi (vas.) ja Jari-Jukka Kallunki aloittavat yhteistyön. Kuva: Naughty BRGR

Burgerimies Akseli Herlevi ja salolaisen JJ’s BBQ:n ravintoloitsija Jari-Jukka Kallunki yhdistävät voimansa ja tuovat suuren suosion saavuttaneen JJ’S BBQ:n loppuvuoden ajaksi Helsinkiin. JJ’S BBQ @ Naughty BRGR aukeaa yleisölle torstaina 29. syyskuuta Sturenkadun Naughty LAB:issa.

JJ’s BBQ:n barbecueherkut ovat ilmiö, joiden perässä ajetaan Saloon pitkienkin matkojen päästä.

– JJ loihtii annoksia, joiden vuoksi ajetaan todennäköisesti Suomen ravintolakartaston pisimmät kilometrit. Onkin ilo ja kunnia saada heidät nyt vieraaksemme Helsinkiin ja JJ’S BBQ:n huikeat maut entistäkin suuremman yleisön ulottuville, sanoo Naughty BRGR-ravintoloitsija Akseli Herlevi tiedotteessa.

– Yhteistyömme on myös kiitos streetfood-faneille, jotka nostivat JJ’s BBQ:n ja Naughty BRGR -ravintolat sijoille 1. ja 2. Burger Lovers Finland -yhteisön äänestyksessä Suomen tämän hetken parhaasta hampurilaisravintolasta, hän lisää.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments