Salon syysmarkkinat ovat Tivoli Sariolan kesäkauden päätepysäkki – tarjolla jälleen laaja kattaus laitteita

2
Salon syysmarkkinat järjestetään ensi viikonloppuna.

Salon syysmarkkinat ovat jälleen perinteikkään Tivoli Sariolan kesäkauden viimeinen kohde.

Tivoli vierailee Salossa koko markkinaviikonlopun ajan eli 29.9.–1.10. ja tuo nyt kolmatta kertaa paikalle suuremman kokonaisuuden.

– Kokeilimme ensimmäisen kerran tätä vuonna 2019, se toimi todella hyvin, ja viime vuoden Salon vierailu oli tivolin historian paras, sanoo Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola tiedotteessa.

– Toivotaan, että sää jälleen suosii meitä ja saamme aurinkoiset kelit syysmarkkinahumuun. Olen iloinen, että saamme tarjota Salossa asiakkaille isomman laitekokonaisuuden. Vierailemme useammilla syysmarkkinoilla ja markkinamyyjät ovat kertoneet, kuinka tivolilaitteiden läheisyys aktivoi asiakkaita. Uskon, että näin on myös Salossa.

Tivoli Sariolan kesäkausi alkoi huhtikuussa, jolloin tivolialue nousi Lahteen.

Tivoli avoinna Salon markkinoilla to–pe klo 11–20 ja la 10–16.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mukavat kaupungit
5 kuukautta sitten

Täytyypi tulla lasten kanssa paikalle.

Mamma maalta
5 kuukautta sitten

Lapsille markkinat ovat olleet jotain erityistä kautta vuosikymmenien. Maalta ei jokainen lapsi kaupunkiin markkinoille päässyt, mutta joku aikuisista toi markkinapallon lahjaksi.

Kuka muistaa kumilangan päässä olleen kiiltävällä paperilla peitetyn ja sahanpuruilla täytetyn pienen pallon, jota voi pompottaa sen kumilangan avulla? Pienet olivat huvit meillä 40- jaa 50-luvun pienillä lapsilla.