Salon uimahallin 50-vuotisjuhlissa loiskitaan bändin säestyksellä

0
Salon uimahalli on palvellut seudun uimareita jo 50 vuoden ajan. Kuva: SSS arkisto

Salon uimahallissa juhlistetaan tänä syksynä hallin 50-vuotista historiaa.

Uimahalli avattiin käyttäjille 17.7.1972, ja hallin vihkiäisjuhlaa vietettiin 27.10.1972.

Hallin viralliset syntymäpäiväjuhlat ovat 27. lokakuuta. Tuolloin hallissa on kahvitarjoilu klo 8–20.

Juhlapäivänä allasosastolla pääsee vesijumppaamaan live-musan tahdissa, kun Lauri ja Pehmeät vävyt soittaa 70- ja 80-lukujen musiikkia. Juhlien viimeinen vesijumppasetti hikoillaan ysärimusiikin soidessa.

Salon kaupungin tiedotteessa kerrotaan, että juhlavuoden ohjelmaa on luvassa pitkin syksyä. Tarjolla on esimerkiksi kuutamouintia ja joulusauna. Syksyn viikoittainen ohjelma löytyy kaupungin verkkosivuilta osoitteesta salo.fi/uimahalli.