Someron Säästöpankin Turun konttori aukeaa ydinkeskustaan vuodenvaihteessa

0
Someron Säästöpankin Turun alueen kasvujohtaja Petteri Pietarinen (vas.) ja yritysrahoituspäällikkö Juho Koli Turkuun aukeavan toimitilan edessä. Kuva: Star Image Oy

Someron Säästöpankin laajeneminen Turkuun konkretisoituu vuodenvaihteessa, kun yritys avaa konttorin Eerikinkadun ja Eskelinkadun kulmaan. Kyseinen kiinteistö tunnetaan paikallisten keskuudessa entisenä Kelan toimitalona.

Säästöpankin käyttöön tulevat 650-neliöiset tilat modernisoidaan syksyn aikana pankkitoiminnalle sopivaksi. Remontti tulee mahdollistamaan yrityksen tiedotteen mukaan 20 henkilön työskentelemisen tiloissa.

Vastikään Someron Säästöpankin Turun alueen kasvujohtajana aloittanut Petteri Pietarinen mainitsee, että Turussa pyöritetään jonkinlaista toimintaa jo ennen konttorin avaamista.

– Avaamme syksyn aikana Turkuun väistötilat, jotta pystymme vastaamaan nykyiseen asiakaskysyntään, hän toteaa tiedotteessa.

Turun toimipisteestä tulee täyden pankkipalvelun konttori, joka palvelee niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. Tarjolla on myös laki- ja kassapalveluja, tiedotteessa kerrotaan.

Someron Säästöpankin toimitusjohtajan Petri Sivirannan mukaan Turun henkilöstön ensimmäinen rekrytointikierros on jo loppusuoralla. Pankinjohtaja Joni Rintamaa toteaa uuden pankkitoimijan herättäneen paikallisissa ihmisissä kiinnostusta.

– Osasimme odottaa suurta kysyntää ilmoittaessamme Turun konttorin avaamisesta, mutta kysyntä on jo tässä vaiheessa ylittänyt odotuksemme, hän suitsuttaa tiedotteessa.