Taikuri Joly jatkoi HPK:n voittoputkea

0

HPK nappasi jo neljännen peräkkäisen voiton jääkiekkoliigassa, kun se voitti pitkän kaavan jälkeen JYPin 3–2. HPK:n kultakypärä Michael Joly tasoitti vain 20 sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Joly osui voittolaukauskilpailussa kahdesti.

–  Se oli meille haastava ilta. Ensimmäinen erä ei ollut huono, vaikka lukemat olivat JYPille 0–2. Emme olleet pelillisesti niin paljon perässä, sanoi HPK:n valmentaja Jarno Pikkarainen.

–  Jatkoajalla taistelimme hyvin alivoiman. Tärkeintä oli sitkeys ja henkinen kärsivällisyys, Pikkarainen jatkoi.

JYPin maalinteosta vastasivat konkaripakki Teemu Suhonen ja juniorilupaus Joakim Kemell.

–  Olen ylpeä joukkueesta, sillä tämä seitsemän viikkoa on ollut lyhyt prosessi. Se näytti jääkiekolta ja olimme riittävän aktiivisia. Pienestä oli kiinni, että olisimme saaneet kolme pistettä, sanoi JYPin valmentaja Jukka Rautakorpi.

Pasi Honkanen