TuWe sinetöi Wilppaan sarjanousun Kolmoseen

0
Keltamusta Wilpas palaa "välivuoden" jälkeen takaisin Kolmoseen. (kuva: SSS-arkisto)

Salon Wilppaan nousu miesten Kolmoseen varmistui torstaina, vaikka salolaisjoukkueella ei omaa ottelua ollutkaan. Ainoa mahdollinen ohittaja, turkulainen Jyrkkälän Tykit menetti kuitenkin saumansa kotipelissään Turun Weikkoja vastaan.

Sarjapaikkansa puolesta taisteleva TuWe voitti JyTyn maalein 2–0. Vierasjoukkue siirtyi johtoon seitsemännellä peliminuutilla, ja JyTyn Pasi Salmi ajettiin toisen keltaisen kortin myötä ulos noin puolen tunnin pelin jälkeen.

Samanlaiset tapahtumat toistuivat ottelun viimeisen kymmenminuuttisen aikana, tosin toisin päin. JyTyn kapteenin Petri Lehtosen peli päättyi ulosajoon 84. minuutilla, ja Daniel Korbelainen sinetöi Wilppaan nousun maalillaan muutamaa minuuttia myöhemmin.

JyTy ei voi enää mennä Wilppaan ohi. Eroa on salolaisten eduksi viisi pistettä, ja JyTyllä on jäljellä enää yksi ottelu. Se pelataan nimenomaan Wilpasta vastaan Salossa 1. lokakuuta. Wilpas vierailee vielä sitä ennen tulevana lauantaina Eurassa.

Salon Toverien vääntö Nelosessa säilymisestä jatkuu sen sijaan tiukkana. Putoamisviivan molemmin puolin on peräti kuusi joukkuetta vain neljän pisteen sisällä toisistaan.

Myös Länsi-Suomen Kolmosessa otellaan tasaisesti siitä, mitkä joukkueet pysyvät sarjassa ensi kaudellakin. Paimion Haka ja kokoonpanoaan melkoisesti sesongin aikana muokannut Peimari United ovat toistaiseksi ”kohtalon viivan” paremmalla puolella.