Haketinta vetänyt nuppi syttyi tuleen moottoritiellä Paimiossa

0
Pelastuslaitoksella oli lauantaina useampi tehtävä moottoritiellä.

Ajoneuvoyhdistelmä syttyi tuleen kesken ajon moottoritiellä Paimiossa perjantai-iltana. Haketinta vetäneen puoliperävaunun kuljettaja sai ajettua ajoneuvonsa tien laitaan ja suoritettua alkusammutuksen, joka rajasi palon niin, että pelastuslaitoksen piti vain viimeistellä sammutus.

Onnettomuus tapahtui illalla puoli kuuden aikoihin Helsingin suuntaan kulkevalla puolella moottoritietä. Tapahtumapaikka sijaitsi Pitkäportaan kohdalla noin kahdeksan kilometrin päässä Paimion Nesteen rampista Salon suuntaan.

Palo syttyi hytin alla moottoritilassa, mutta syttymissyystä ei ollut perjantai-iltana varmuutta. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Varsinais-Suomen pelastuslaitos sulki toisen Helsingin suuntaan kulkevista ajokaistoista pelastus- ja sammutustöiden ajaksi ja laski toisen kaistan ajonopeuden. Suljettu kaista avattiin iltaseitsemän aikaan