Jyrki Hakkarainen ehdolla Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

0
Jyrki Hakkarainen on Kiskossa asuva monialayrittäjä.

Salolainen yrittäjä Jyrki Hakkarainen on ehdolla jatkokaudelle Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi.

Suomen Yrittäjien liittokokous valitsee järjestölle johdon liittokokouksessa Tampereella ensi lauantaina. Hakkarainen toimii myös Varsinais-Suomen yrittäjien puheenjohtajana.

Hakkarainen on huolissaan Suomen tilanteesta.

– Korona- ja energiakriisin jälkihoidon ohella seuraavaa hallitusta uhkaa velkakriisi. Lisäksi suomalaisia jää eläkkeelle kiihtyvään tahtiin ja hoidettavien määrä kasvaa. Yrittäjyys on ratkaisu Suomen moniin ongelmiin. Tarvitsemme yksinkertaisesti lisää yrittäjyyttä ja työtä, Hakkarainen sanoo tiedotteessa.

Hakkarainen on monialayrittäjä Kiskosta. Pääasiallinen yritystoiminta tapahtuu Kiskon Laki Oy ja Raaseporin Laki -lakitoimistoissa. Lisäksi hän toimii sijoittajana, osakkaana ja hallitusammattilaisena useissa yrityksissä.