Aatu Kivimäki povaa Quentin Goodininkin olevan sopiva pala Vilppaaseen

0
Quentin Goodin saapui Suomeen keskiviikkona iltapäivällä. (kuva: Vilpas)

Aatu Kivimäki antaa asiantuntija-analyysinsä Vilppaan uusimmastakin hankinnasta. Luonnehdinnat Quentin Goodinista ovat tietyiltä osin samanlaiset kuin Salossa kauden jo aloittaneesta Isaiah Crawleysta kesällä. Luottoa onnistumiseen korisliigaparketeilla löytyy.

– Uskon, että Goodin pystyy auttamaan Vilpasta molemmissa kenttäpäädyissä. Hänestä jäivät viime kaudella mieleen fyysisyys ja aggressiivisuus, Kivimäki kuvailee.

Kivimäen edustama Tigers Tübingen ja Goodinin viime kauden seura Leverkusen kohtasivat Saksan kakkosliigan välierissä. Tosin kyseiset semifinaalit menivät Kivimäeltä täysin ja Goodinilta osittain ohi loukkaantumisten vuoksi.

Pelaajat ehtivät kuitenkin olla vastakkain kahdessa runkosarjaottelussa. Saman pelipaikan miehinä he myös puolustivat ajoittain toisiaan.

– Mieleen jäi yksi donkki, jonka Goodin kävi niissä kohtaamisissa painamassa alaspäin. Hän on kuitenkin sen verran isokokoinen pelaaja, että uhkaa korille ajamisestakin löytyy aika hyvin, Kivimäki kuvailee.

Vilppaassa viisi kautta viettänyt Kivimäki on seurannut joukkueen tämän kauden edesottamuksia varsin tarkasti.

– Goodin pelasi Saksassa hieman enemmän ykkös- kuin kakkospaikkaa. Olettaisin hänen sopivan ihan hyvin Vilppaan nykyiselle takakentälle.

Vilppaan uuden takamiehen Belgian reissu jäi kesken, mutta Saksassa jälki oli laadukasta – Quentin Goodin on tuttu mies Kivimäelle ja Crawleylle