SalPa voitti Ilves-Kissat, mutta nousu Ykköseen ei varmistunut ainakaan vielä

0
SalPan nousujuhlat ovat nyt hyvin lähellä. Arkistokuva.

Salon Palloilijat vei 3–0 (2–0)-kotivoiton jalkapallon miesten Ykkösen karsintasarjan avausottelussa Ilves-Kissoja vastaan. Näin SalPan mahdollisen sarjanousun varmistuminen riippui tuntia myöhemmin alkaneen FC Honka/Akatemia–Klubi 04-ottelun tuloksesta. Honka voitti 3–1, joten nousu on edelleen avoinna.

Viidellä pisteellä sarjaa johtavan SalPan seuraava tilaisuus on ensi lauantaina. Tuolloin Ilves-Kissat isännöi ensin Honkaa, jonka jälkeen alkaa Helsingissä ottelu Klubi 04–SalPa. Hongan jääminen ilman voittoa tai SalPan voitto sinetöi salolaisten nousun. Päätöskierroksella SalPa ja Honka kohtaavat Salossa.

Tämän lauantain ottelussa Elmo Heinonen puski SalPan avausmaalin jo seitsemännellä minuutilla, ja Otto Lehtisalon laukaus lisäsi johdon 2–0:aan ensimmäisen puoliajan puolivälissä. Heinonen vapautti vaihdosta kentälle tulleen John Fagerströmin maalintekoon 76. minuutilla, ja kotivoitto varmistui käytännössä sillä 3–0-maalilla.

Juttuun päivitetty 8.10. kello 17.55. Hongan ja Klubi 04:n ottelun tulos ja sen seuraukset.

  • Lue lisää aiheesta
  • SalPa