Vasemmistoliiton ehdokaslista valmis Varsinais-Suomessa

0

Vasemmistoliiton eduskuntavaalien ehdokaslista on Varsinais-Suomessa valmis. Viimeiset kolme ehdokasta asetettiin viikonloppuna. He ovat turkulaiset Abdullahi Sultan ja Sara Koiranen ja kaarinalainen Jarno Silvonen.

Salosta on jo aikaisemmin nimetty ehdokkaaksi Timo Lähteenmäki. Muut ehdokkaat ovat puolueen puheenjohtaja Li Andersson ja kansanedustaja Johannes Yrttiaho Turusta, turkulaiset Timo Furuholm, Jaakko Lindfors, Mervi Uusitalo-Heikkinen, Emma Andersson ja Paco Diop, raisiolainen Emma Lindqvist, Maarit Koivisto Loimaalta, Lotta Laaksonen Paraisilta, Katri Kapanen Kaarinasta,  Jenni Päätalo Aurasta ja Reima Rantanen Nousiaisista.

Piirin uudeksi puheenjohtajaksi ensi vuodelle valittiin Tomi Nieminen Paimiosta ja varapuheenjohtajaksi Tero Lindholm Salosta. Kumpikin kuuluu piirin hallitukseen jo ennestään. Salosta piirin hallitukseen valittiin myös Jari-Matti Välkkynen.