LP Viesti Akatemiaa kuljettanut linja-auto osana kuolonkolaria – joukkueen jäsenet selvisivät ilman fyysisiä vammoja

0

Lentopallon naisten 1-sarjassa pelaavaa LP Viesti Akatemiaa kuljettanut linja-auto joutui sunnuntaina aamuyöstä noin kello 1 kuolemaan johtaneeseen liikenneonnettomuuteen paluumatkallaan vierasottelusta Joensuusta.

Onnettomuus tapahtui Porvoonväylällä Hyvinkäällä. Poliisin antamien tietojen mukaan tietä 25 idän suuntaan matkannut henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä päin vastaan tullutta linja-autoa. Törmäyksen seurauksena henkilöautoa kuljettanut vuonna 1989 syntynyt mies menehtyi. Henkilöautossa ei ollut matkustajia.

LP Viestin aamupäivällä julkaistun tiedotteen mukaan ”onnettomuuspaikalla tehdyn arvion mukaan kaikki joukkueen jäsenet säilyivät vammoitta”. Poliisin myöhemmin antamassa tiedotteessa taas kerrotaan, että ”kyydissä olleista 12 matkustajasta kaikki loukkaantuivat eriasteisesti törmäyksessä” ja ”loukkaantuneet saivat hoitoa paikalle hälytetyiltä sairaankuljetusyksiköiltä”.

LP Viesti aikoo joka tapauksessa tehdä onnettomuudessa olleille tarpeen mukaiset jatkotutkimukset sekä järjestää joukkueen jäsenille kriisiapua.

Liikenne Porvoonväylällä Hyvinkäältä itään päin oli tapahtuneen johdosta aamuyöllä jonkin verran ruuhkautunut. Tie oli tapahtumapaikalla jäinen, mutta näkyvyys oli hyvä.

Itä-Uudenmaan poliisi selvittää onnettomuuden syitä yhdessä liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunnan kanssa. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja useana vammantuottamuksena, joista epäillään tapahtumassa menehtynyttä henkilöauton kuljettajaa.

Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa tapauksessa seuraavan kerran aikaisintaan maanantaina.

Onnettomuuden johdosta LP Viesti Akatemian ensi viikon kotiottelu PuMa Volleyta on siirretty myöhempään ajankohtaan.

Päivitetty klo 15.00: kauttaaltaan Itä-Uudenmaan poliisin tiedotteen perusteella.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments