Marttila-mitali kuudelle elinvoiman ja yrittäjäyhteistyön edistäjille

0
Kunnanjohtaja Carita Maisila on yksi palkituista. -Maisilan pitkäjänteisen ja ihmislähtöisen työskentelyn ansiosta moni hankala asia on saatu toteutettua ja edistettyä ja paikallinen itsetunto on parantunut, kun olemme keskittyneet huomaamaan hyvät asiat, perusteluissa todetaan. Kuva: TS-arkisto/Timo Jakonen

Marttilan kunta on jakanut kuudelle henkilölle Marttila-mitalin.

Marttila-mitali on Marttilan kunnan käytössä olevista arvomerkeistä korkein.

– Mitali voidaan luovuttaa kunnan luottamushenkilölle, viranhaltijalle, työntekijälle, muulle yksityiselle henkilölle, laitokselle tai oikeushenkilölle, joka on työskennellyt kunnan tai kuntalaisten hyväksi Tänä vuonna Marttila-mitalien myöntämisen perusteluissa korostuivat elinvoiman ja yritysyhteistyön edistämisen teemat, kunnan tiedotteessa kerrotaan.

Mitalin saajat ovat kunnanjohtaja Carita Maisila, Marttilan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Anna-Maija Virtanen, Auranmaan Teräspaaluttajat Oy:n yrittäjät Toni Sillanpää ja Jani Prusila, yrittäjä Teemu Aalto sekä kunnan rakennus- ja kiinteistöpäällikkö Jarkko Vihtonen.

Carita Maisilan palkitsemisesta päätti Marttilan kunnanhallitus. Muiden osalta päätöksen teki Carita Maisila viranhaltijapäätöksellä. Mitalien saajat julkistettiin lauantaina Marttila-messuilla.