Meidän Marttila -kuvakisan voittajat palkittiin messuilla – viittä voittajakuvaa yhdistää luonto

0
Mikko Torkkeli: Paalit pellolla.

Meidän Marttila -valokuvakilpailun voittajat on valittu.

Marttilan kunnan tiedotteessa kerrotaan, että kilpailuun osallistui 37 kuvaajaa kaikkiaan lähes 150 kuvalla.

– Kilpailukuvien aiheissa korostuivat luonnon, valon ja auringon aiheet. Marttilaa halkova Paimionjoki, oma paratiisimme: Palaisten uimapaikka, viljavat pellot, arjen työt, luonnon ihmeet ja tuulivoimalat nousivat kilpailukuvien joukossa esille. Valokuvauskilpailu on osa Marttilan kunnan strategiaprosessia, tiedotteessa todetaan.

Kilpailun voittajakuvat palkittiin viidessä eri kategoriassa: Elämä ja valo -kategorian voitti Petra Kivinen kuvallaan Kesäjooga, Luonto ja valo -kategorian voitti Minna Kuokkanen kuvallaan Levähdä hetki, Yllättävä Marttila -kategorian voitti Janne Gustafsson kuvallaan Elämä Härkätien reunalla, Ihmiset ja elämä -kategorian voitti Katri Saari kuvallaan Kotimatkalla kukkapellolta ja Arki ja työ -kategorian voitti Mikko Torkkeli kuvallaan Paalit pellolla.

Valokuvakilpailun voittajat palkittiin lahjakorteilla lauantaina Marttila-messuilla.

Janne Gustafsson: Elämä Härkätien reunalla.
Minna Kuokkanen: Levähdä hetki.
Petra Kivinen: Kesäjooga.
Katri Saari: Kotimatkalla kukkapellolta.