Pahat Mahat haastaa muun maailman – Perniössä esitetään improvisaatioteatteria kahtena iltana

0
Pahat Mahat eli Otso Lapila (vas.) ja Kimmo Lehto.

Improvisointi teatterin keinoin pääsee valloilleen Perniössä syksyn pimeimpien iltojen piristeeksi. Asialla on tänä syksynä perustettu improvisaatioduo Pahat Mahat, joka haastaa vaatimattomaan tyyliinsä muun maailman kisaamaan kanssaan Perniön improvisaatioteatteriherruudesta. Tulos selviää Perniön Kunnantalossa kahtena iltana järjestettävässä ilotteluiltamassa.

Pahat Mahat -improvisaatioduo koostuu kahdesta perniöläisestä pitkän linjan harrastajanäyttelijästä, Otso Lapilasta ja Kimmo Lehdosta. Muun maailman riveissä ottelemassa ovat muun muassa Elina Leikkonen, Juha-Pekka Seppälä ja Pasi Nikula.

Otso Lapila on näytellyt viime aikoina Salon Teatterin Kurjat ja Vuokravaimo-näytelmissä. Lisäksi hän on kerännyt kokemusta improvisaatioteatterista Salon Teatterin Katastrofiklubeilta.

Kimmo Lehto on reilun kymmenen vuoden aikana nähty muun muassa Kirakan Kesäteatterin, Salon Teatterin, sekä Teatteri Provinssin lavoilla. Improvisaation parissa Lehto on nähty Salon Teatterin Katastrofiklubilla.

Illan isäntinä toimivat improvisaation konkarit Pasi Mäenpää (25.11.) ja Arto Lindholm (10.12.).

Esitysten kesto on noin kaksi tuntia. Tapahtuma on maksuton alle 18-vuotiaille.

Pahat Mahat Perniön Kunnantalon kahvila Cafe 39:ssä (Lupajantie 1) pe 25.11. klo 18 ja la 10.12. klo 18.