Rattijuoppo kaahasi päin huoltoaseman mittarikenttää Somerolla

1

Henkilöauto törmäsi Someron Joensuuntiellä huoltoaseman mittarikenttään lauantaina.

Poliisi sai ilmoituksen asiasta aamulla hieman ennen seitsemää.

Auto oli tullut Joensuuntieltä ja kääntynyt suurella nopeudella huoltoaseman pihaan. Kuljettaja oli menettänyt auton hallinnan ja törmännyt mittarikenttään, ja mittarikenttä sekä auto vaurioituivat törmäyksen seurauksena pahoin.

Auton kuljettaja ja matkustajat eivät loukkaantuneet. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä törkeänä rattijuopumuksena.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Abso
1 vuosi sitten

Taisi tulla kyseiselle henkilölle aika hinnakas ryyppyilta. Ihmiset kun tajuaisivat, että kun lähtee päissään ajelemaan, niin vaikutukset voivat vaikuttaa talouteen rajusti. Joissakin tapauksissa saa maksaa törmäilyä loppuelämänsä.