Suvi Toivoniemen näyttely Muurlan kirjastossa kutsuu pelaamaan – maalausten lisäksi näyttelyssä on pelattavissa erilaisia lautapelejä

0
Pelien pauloissa -näyttelyssä nähdään peliaiheisia akryylimaalauksia, kuten tämä teos nimeltä Choco.

Muurlan kirjastossa on marraskuussa koettavissa pertteliläisen kuvataiteilijan Suvi Toivoniemen näyttely Pelien pauloissa. Juuri avautuneessa näyttelyssä voi sekä katsella peliaiheisia maalauksia että pelata itse lautapelejä.

Näyttelyssä on esillä akryylimaalauksia, joiden aiheena ovat erilaiset pelit. Maalausten pelit ovat Toivoniemen teoksille tuttuun tyyliin reilusti suurennettuja ja värikkäitä.

Maalausten lisäksi tilassa on esillä 20 erilaista peliä, joita kuka tahansa voi mennä pelaamaan yksin, ystävien tai perheen kanssa.

Näyttely kiersi keväällä 2022 Halikon, Kuusjoen ja Perttelin kirjastoissa. Näyttely on muuttunut ja elänyt sen mukaan, missä se on ollut esillä.

Suvi Toivoniemi (s. 1977) valmistui vuonna 2003 kuvataiteilijaksi Alfa-Art-kuvataidekoulusta ja on siitä lähtien pitänyt aktiivisesti näyttelyitä. Hän maalaa pääasiassa öljy- ja akryyliväreillä ja tekee myös grafiikkaa. Toivoniemen maalaukset ovat yleensä hyvin värikkäitä ja pop-tyylisiä. Niiden aiheina ovat useimmiten arkiset asiat ja esineet.

Pelien pauloissa -näyttely Muurlan kirjastossa (Muurlantie 340) 25. marraskuuta saakka ti klo 12–15, ke klo 13–18 ja pe klo 12–15.