Lauri Markkanen hävisi viime kauden kotijoukkueelleen – Cleveland kaatoi Utahin 122–99

0

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkanen joutui nöyrtymään viime kauden kotijoukkueelleen, kun Utah Jazz hävisi Cleveland Cavaliersille vieraissa luvuin 122–99.

Puolestaan Utahista Clevelandiin siirtynyt Donovan Mitchell johdatti joukkueensa voittoon tekemällä 23 pistettä ensimmäisessä pelissään entistä seuraansa vastaan.

Tämä oli Cavaliersin neljäs perättäinen voitto. Joukkue paranteli samalla aiempaa NBA-ennätystään kotipelien osalta, joista se on tällä kaudella voittanut nyt 15/17, kertoo ESPN.

Sivuston mukaan liigan parasta puolustuspeliä pelaava Cleveland torpedoi Jazzin osumatarkkuuden kauden alhaisimpaan 39,1:n onnistumisprosenttiin.

Tappiosta huolimatta Lauri Markkanen oli niukasti pelin kovin pisteidentekijä 24 pisteellään. Hän nappasi kuusi levypalloa ja onnistui kolmessa kuudesta kolmen pisteen heitosta.

Utahin entinen tähtipelaaja Mitchell siirtyi loppukesästä Jazzista Cavaliersiin ja Markkanen, Collin Sexton sekä Ochai Agbaji toiseen suuntaan. Lisäksi Jazz sai Cavaliersilta kolme ensimmäisen kierroksen varausvuoroa ja kaksi varausvuorojen vaihtoa.