Lautakuntajäsenet vaihtoivat rooleja päittäin Somerolla – valtuuston ensi vuoden kokousaikataulu selvillä

0

Riina Lehtinen (sd.) ja Leena Pyykkö (sd.) ovat vaihtaneet paikkoja Someron lautakunnissa. Lehtinen siirtyy Pyykön tilalle tekniseen lautakuntaan ja Pyykkö Lehtisen tilalle sivistyslautakuntaan.

Maanantaisen kaupunginvaltuuston kokouksen esityslistalla kerrottiin Lehtisen ja Pyykön pyytävän eroa luottamustoimestaan henkilökohtaisten syiden vuoksi. Eroanomukset hyväksyttiin, ja valtuustossa järjestettiin vaali kummankin lautakunnan uudesta jäsenestä.

Someron kaupunginvaltuusto hyväksyi ensi vuoden kokousaikataulun maanantaisessa kokouksessaan. Valtuusto kokoontuu 6. maaliskuuta, 24. huhtikuuta, 12. kesäkuuta, 18. syyskuuta, 13. marraskuuta ja 18. joulukuuta.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jani Kurvinen (kesk.) muistutti maanantaina, että aikatauluun voidaan tehdä tarvittaessa muutoksia.