Mikko Lempiäinen LähiTapiola Etelän toimitusjohtajaksi

0
Mikko Lempiäinen siirtyy LähiTapiola Etelän palvelukseen ensi helmikuussa.

LähiTapiola Etelän hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Mikko Lempiäisen.

Lempiäinen siirtyy tehtävään Fenniasta, jossa hän on viimeksi työskennellyt omaisuusvakuutus- ja vahinkopalvelujen johtajana ja vahinkovakuutusliiketoiminnan johtoryhmän jäsenenä.

Lempiäisellä on yli 15 vuoden kokemus vakuutusalasta ja yli 22 vuoden kokemus esihenkilötehtävistä. Fenniassa hän on toiminut omaisuusvakuutus- ja vahinkopalvelujen johtajan roolin lisäksi johtajana yritysasiakasliiketoiminnassa sekä yritysmyynnin aluejohtajana Etelä-Suomen alueella. Ennen Fenniaa Lempiäinen toimi Pohjola Vakuutus Oy:ssä ja Helsingin OP:ssa aluejohtajan ja myyntijohtajan tehtävissä.

Lempiäinen aloittaa uudessa toimessaan 2. helmikuuta 2023. Varsinaiset toimitusjohtajan tehtävät hänen suunnitellaan ottavan vastaan kesällä 2023, kun LähiTapiola Etelän nykyinen toimitusjohtaja Ari Lageström jää eläkkeelle.

Lempiäisen valinta toimitusjohtajaksi vaatii vielä Finanssivalvonnan hyväksynnän.