Rikala-Seura jakoi perinteisiä Halikko-mitaleja

0
Aaro Näreharju jäi eläkkeelle Halikon kunnasta vuonna 2003 palveltuaan työnantajaansa 37 vuotta. Nyt Näreharju palkitaan Halikko-mitalilla. Kuva: SSS-arkisto/Heikki Yli-Mattila

Halikon kotiseutuyhdistys Rikala-seura ry on myöntänyt vuoden 2022 pronssiset Halikko-mitalit agronomi Eero Nurmiselle, taiteen maisteri Annika Tavastille sekä Halikon kunnan vuosien 1966–2003 liikunta- ja nuorisosihteerille Aaro Näreharjulle. Hopeinen Halikko-mitali myönnettiin 90. toimintavuottaan juhlivalle urheiluseura Halikon Hakoniskat ry:lle.

Professori Olof Erikssonin suunnittelemia mitaleja on jaettu vuodesta 1983. Tunnustus myönnetään henkilölle tai yhteisölle, joka on erityisen ansiokkaalla työllään, teollaan tai toiminnallaan vaikuttanut Halikon tai halikkolaisuuden hyväksi.