Salon K-Citymarket palkittiin kehittämistyöstään – ”Tämä on upea kunnianosoitus ja positiivinen uutinen koko Salon kaupungille”

0
Salon K-Citymarket sai kiitosta laaja-alaisista kehittämistoimistaan. Hypermarketti sijaitsee Salon keskustassa Hämeentiellä. Kuva: SSS-arkisto/Minna Määttänen

K-Citymarket-ketju on palkinnut Salon K-Citymarketin vuoden kehittäjä -palkinnolla.

– K-Citymarket Salon kauppias Eemeli Aaltonen on kehittänyt kauppaansa järjestelmällisesti siitä alkaen, kun aloitti toimipaikan kauppiaana kesällä 2021. Niin kaupan aukioloajat kuin tuote- ja palveluvalikoimatkin ovat laajentuneet. Asiakastoiveita täytetään osastoilla monipuolisesti, ja kauppias tekee myös hienoa yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa, K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki perustelee tiedotteessa.

– K-Citymarket Salossa hyödynnetään monipuolisesti sosiaalista mediaa, ja kokonaisuudessaan kehitys näkyy niin myynnissä kuin asiakastyytyväisyydessäkin, hän lisää.

Eemeli Aaltonen kiittää omassa puheenvuorossaan henkilökuntaansa ja kaupan yhteistyökumppaneita.

– Tämä on upea kunnianosoitus ja positiivinen uutinen koko Salon kaupungille. On ollut mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin ja kehittää kauppaa yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Meillä on kova tahtotila olla merkityksellinen toimija kaikille alueen asiakkaille, hän sanoo tiedotteessa.

Eemeli Aaltonen aloitti Salon K-Citymarketin kauppiaana kesällä 2021. Kuva: SSS- arkisto/Minna Määttänen

K-Citymarket-ketju palkitsi kaksi muutakin Varsinais-Suomen K-Citymarkettia. Turun Kupittaan Citymarketille myönnettiin sekä paras asiakastyytyväisyys- että valmiit ruokaratkaisut -palkinto. Turun Länsikeskuksen Citymarket sai vuoden markkinoija -palkinnon.

Vuoden kehittäjä -titteli myönnettiin Salon lisäksi Mikkeliin. Paras K-Citymarket -kunnianosoituksen Vei oululainen K-Citymarket Rusko.