Salon rokotuspisteen aukioloajat supistuvat – koronarokotteiden ajanvarauspuhelin ja sähköinen ajanvaraus lopetetaan

1

Jouluaika ja vuodenvaihde tuovat muutoksia Salon rokotuspisteen aukioloaikoihin. Karjalankadulla Saktan kiinteistössä sijaitseva rokotuspiste on avoinna jouluun asti maanantaisin kello 10–19 ja tiistaista torstaihin kello 8–15.30. Viikolla 52 (26.–30. joulukuuta) rokotuspiste on kokonaan suljettu.

Tammikuusta alkaen Sakta on avoinna ainoastaan maanantaisin kello 10–19. Koronarokotteiden ajanvarauspuhelin ja sähköinen ajanvaraus sulkeutuvat 22. joulukuuta, minkä jälkeen kaikki rokotteet haetaan Saktasta ilman ajanvarausta.

Saktasta voi hakea korona- ja influenssarokotteita, kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvia maksuttomia rokotteita sekä matkailijoiden rokotteita (ostettava tarvittaessa itse apteekista).

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Tavis torilta
3 kuukautta sitten

Onneksi haettiin rokotteet koronaan ja kausiflunssaan heti marraskuussa. Nyt kaupungilla tutuilta kuulee, miten tuli koronakin podettua kuka vähäisin oirein, toiset kovemmilla. Ei se poissa ole, ja ikäviä oireita ja tilanteita saattaa aiheuttaa, jos lääkärille yrittää päästä, mutta viisas hoitaja vähättelevästi neuvoo odottelemaan vaan kotona lepäillen.