SalPan nousujoukkueen avainkaksikko siirtyy yhtä sarjapykälää alemmas

0
Jami Siirtolan ura SalPassa päättyi sarjanousuun.

Jalkapallon Ykköseen nousseen SalPan pitkäaikaisten luottopelaajien Joni Rahilan ja Jami Siirtolan ura jatkuu Kolmosessa Åbo IFK:n riveissä.

Kovaotteinen keskikenttäpelaaja Siirtola kuului SalPan vakiokokoonpanoon kaudesta 2017 lähtien. Hän pelasi SalPassa yhteensä 78 ottelua ja iski kahdeksan maalia.

Viime kauden päätteeksi Kakkosen B-lohkon parhaaksi maalivahdiksi valittu Rahila pelasi ensimmäisen ottelunsa SalPassa kaudella 2018. Viimeiset kolme kautta hän oli joukkueen ykkösmaalivahti. Rahila pelasi SalPassa yhteensä 64 ottelua.

Rahilan SalPa-uran tähtihetki osui nousun varmistaneeseen Klubi 04 -otteluun, jossa hän torjui entisen joukkuekaverinsa Gentrit Kovaqin rangaistuspotkun.

Rahila ja Siirtola ovat TPS:n kasvatteja ja kumpikin oli voittamassa seuralle A-poikien (nyk. P20) Suomen mestaruuksia vuosina 2015–2017.

ÅIFK:n päävalmentajana toimii Jarkko Tallqvist, joka toimi SalPan päävalmentajana kaudella 2017. Tallqvistin kaudella SalPa jäi voiton päähän Kakkosen B-lohkon ykkössijasta ja paikasta Ykkösen karsintaan.

Joni Rahila valittiin viime kaudella Kakkosen B-lohkon parhaaksi maalivahdiksi.