Salon keskustassa Annankadulla pieni tulipalo

9

Salon Annankadulla syttyi tulipalo perjantaina kello yhdentoista aikaan aamupäivällä.

Palo oli katutasossa olevan liikehuoneiston edessä. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että yksi yksikkö pääsi paikalle nopeasti ja sai sammutettua palon.

Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Huomenta
10 kuukautta sitten

A-klinikan päivätoiminta aiheuttaa jatkuvasti ongelmia, järjestyshäiriöitä sekä likaamista ja turvattomuutta Annankadulla. Ihmiset eivät uskalla kulkea edes ohi kun narkomaanit ja muut sekakäyttäjät huojuvat ties missäkin kunnossa kadulla. Voisiko joku vihdoin puuttua tähän asiaan? Liikehuoneisto ei ole tarkoitettu tähän käyttöön vaan on myyntitila kaupallisiin tarkoituksiin.

Tonde
10 kuukautta sitten
Reply to  Huomenta

En minä ole ainakaan kuullut enkä lukenut mistään, että nämä open doorsissa asioivat ihmiset olisivat juuri tässä paikan lähialueilla aiheuttaneet ongelmia. Päihteissä voivat olla, mutta aika harvoin tulee mitään ongelmia muiden kuin toisten päihteiden käyttäjien kanssa.

E-ukko
10 kuukautta sitten
Reply to  Huomenta

En ole tiennyt, ettei siitä uskalla kulkea, olen kulkenut vaan. Jatkossa kierrän kaukaa.

Mä vaan
10 kuukautta sitten
Reply to  Huomenta

Nimby?
Ei mulla muuta kuin ett Salossa tosiaan valitetaan kaikesta.
Valittaminen jos olis välittämistä ois,
niin ehkä jollain toisella parempi olo olla vois

Pahaolo näkyy kadulla
10 kuukautta sitten
Reply to  Mä vaan

Epäonnistunut salolainen päihdehuolto jossa samat käyttäjät pyörivät vuodesta toiseen palveluissa, vain sosiaalityöntekijät vaihtuvat, on näkynyt kaduilla jo vuosia. Resursseja kunnolliseen päihdekuntoutukseen ei ole, ja näitä poloisia sitten kahvitetaan paremman puutteessa keskustassa ja kuvitellaan että jokin muuttuu. Toisaalta hyvä että päihdeongelma näkyy ja kuuluu mutta sokeita näyttää tälläkin palstalla riittävän. Keskustassa on aina suhteessa enemmän ongelmia, tämä tapaus kaartuu enemmän surullisen puolelle.

Jotain pielessä
10 kuukautta sitten

A klinikalle ei pääse päihtyneenä eikä minkäänlaisissa aineissa.
Kannattaa ottaa selvää ensin asioista.

Huomenta
10 kuukautta sitten

Open Dooriin saa mennä päihtyneenä, lue itse ensin ennen kuin kirjoitat päättömiä. Kävijät selvittelevät välejään keskenään kadulla, ja usein on virkavalta välissä. Päihteitä käytetään avoimesti Turuntien, Annankadun ja Kelan ja Citymarketin kulmilla, ja kuka tahansa salolainen kyllä tietää ja näkee tämän.

Iltaa
10 kuukautta sitten
Reply to  Huomenta

En tiennyt, että päihteitä käytetään avoimesti Turuntien, Annankadun ja Kelan ja Citymarketin kulmilla.

MDI
10 kuukautta sitten
Reply to  Iltaa

Ja kesällä jokirannan nurmikko siinä Farmoksen muuntajan ympärillä on täynnä sekakäyttäjiä, ei muuten kiinnosta poliisia, kerran esitin toiveen rannan puhdistuksesta mutta poliisin mukaan ”jossakin heidänkin on oltava”. Eli huumeidenkäyttö ei virkavaltaa kiinnosta. Kaupunki on laittanut paikalle neularoskiksen, muuten kaupungilla on roskikset aika vähissä. Kelan Cittarin puoleinen seinusta on myös kesäisin suosittu makailupaikka.