Tapahtumakoordinaattorin pesti herätti suurta kiinnostusta – Salo sai kymmeniä hakemuksia

3
Iltatori Salosta jo tiedetään. Mitä muita yleisömagneetteja kaupungissa voisi järjestää? Kuva: SSS Arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo

Salon tapahtumakoordinaattorin pesti on herättänyt valtavaa kiinnostusta. Kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään on hakenut 44 henkilöä.

Hakijoiden joukossa on muun muassa kolme Salon kaupunginvaltuutettua: Jarkko Anttila (sd.), Eetu Sadeharju (sd.) ja Karoliina Vierjoki-Väätäinen (kesk.).

Kaupunki on päättänyt kutsua hakijoista seitsemän haastateltavaksi. Haastattelut järjestetään ensi viikolla, ja valintapäätös on tarkoitus tehdä helmikuun toisella viikolla.

Haastatteluihin kutsutaan yrittäjä, kulttuurituottaja Karolina Blom, toimitusjohtaja, tradenomi Riikka Helenius, laulunopettaja, laulupedagogi Roope Pelo, HR-asiantuntija, restonomi Sari Sagulin, tuottaja, kulttuurituottaja Tiina Salminen, risteilypäällikkö, yo-merkonomi Anne Sarlin-Rauhala ja projektikoordinaattori, restonomi Tarja Suomi.

Tapahtumakoordinaattorin palkkaaminen liittyy Salon haluun nostaa profiiliaan tapahtumien kaupunkina.

Koordinaattorin tehtävänä on vetää yhteen Salon nykyiset tapahtumat ja niiden järjestäjät. Sen lisäksi hän myy Saloa ulospäin tapahtumajärjestäjille. Tavoitteena on saada Saloon lisää tapahtumia ympärivuotisesti.

Tapahtumakoordinaattorin palkkaukseen ja tehtävään liittyviin ostopalveluihin on varattu kaupungin talousarviossa 60 000 euroa. Ensi vuodeksi on luvassa toinen mokoma.

Kaupungin ajatuksena on, että kahden vuoden kokeilu näyttää, onko tehtävässä mahdollista saada aikaan tuloksia.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Tosi on
4 päivää sitten

Nii eikö meillä ole joku kulttuurisihteerin virka jolle tälläiset hommat luonnikkaasti kuuluisi.
Tässä taas sitä julkista hallintoa paisutetaan.

Tavis torilta
3 päivää sitten
Reply to  Tosi on

Turkuun tulevan tapahtumakoordinaattorin ymmärrän, mutta en Salon kokoiseen kaupunkiin. Kulttuurisihteerin viran olisin olettanut tekevän tällaiset hommat virkaansa kuuluvana. Tuskin Salo näin nousee.

Laitakaupungin likka
3 päivää sitten

Hyvä että kerrankin on hyviä salolaisia ehdokkaita haastattelussa. Toivottavasti oma suosikkini valitaan!