Varhalainen, katso palkkakuittisi – lisissä voi olla virheitä

1
Salolaisten mielenterveyskuntoutujien työosuusrahaa leikataan, koska Varsinais-Suomen hyvinvointialue yhdenmukaistaa palvelujaan ja taksojaan. Kuva: SSS-arkisto

Tammikuun viimeisenä päivänä maksuun tulevissa Varsinais-Suomen hyvinvointialueen palkoissa on virheitä.

Hyvinvointialue kertoo tiedotteessaan, että maksuun tulevissa lisissä on virheitä, joista kaikkia ei pystytty korjaamaan ennen palkka-ajoa.

– Saamme määräaikaisten ja sijaisten palkat maksettua pääosin oikein. Olemme kuitenkin tunnistaneet, että massiivisessa työvuorotietojen siirrossa on jäänyt poikkeamia, mikä johtaa virheisiin erilliskorvausten maksatuksessa. Olemme hyvin pahoillamme tästä. Esihenkilöt tarkistavat työvuorotaulukoita, ja korjaukset tehdään seuraavassa maksatuksessa, sanoo konsernipalvelujohtaja Laura Saurama tiedotteessa.

Virheet liittyvät lähinnä vääriin tietoihin palvelussuhteessa, lomissa tai vapaissa sekä erilaisiin osa-aikaisuuksiin liittyviin kirjausongelmiin.

Puuttuvat lisät maksetaan pääosin seuraavassa palkanmaksussa eli 15. helmikuuta.

Kuun viimeisenä päivänä maksatuksia tulee noin 17 500 työntekijälle. Varsinais-Suomen hyvinvointialueella työskentelee kaikkiaan noin 23 000 työntekijää.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Keijo.K.
7 kuukautta sitten

Pitäisikö vetoja lyödä, montako vuotta vuotta ongelmien kanssa painitaan.