Iskelmäsikermä tuo Provinssiin useita tangokuninkaallisia – Kulkukoirat kertoo edesmenneiden muusikkotähtien keikkaelämästä

0
Musiikkinäytelmän rooleissa nähdään Tiina Räsänen (vas.), Jarkko Järvenpää, Tommi Soidinmäki, Juse Venäläinen ja Marita Taavitsainen. Kuva: Jorma Pollari

Teatteri Provinssin päänäyttämöllä kuullaan kolmea tangokuninkaallista, kun iskelmäpitoinen musiikkinäytelmä Kulkukoirat vierailee Salossa 22. helmikuuta.

Juse Venäläisen käsikirjoittama hittipotpuri kertoo Reijo Taipaleen, Kari Tapion ja Topi Sorsakosken keikkaelämästä. Esityksen aikana kuullaan trion kappaleita niin palasina, sikermänä kuin kokonaan laulettuinakin.

Taipaletta näytelmässä tulkitsee vuoden 2004 tangokuningas Tommi Soidinmäki. Sorsakosken roolin esittää Jarkko Järvenpää, ja Kari Tapion roolissa nähdään käsikirjoittaja Venäläinen itse.

Tangokuningattaret Marita Taavitsainen (1995) ja Tiina Räsänen (1994) täydentävät esiintyjäkatraan. Näytelmän on ohjannut Jussi Myllymäki ja sen koreografiasta vastaa Marjo Vartela.

 

Kulkukoirat-musiikkinäytelmä Teatteri Provinssin päänäyttämöllä keskiviikkona 22. helmikuuta kello 19.