Karhubasket-Vilpas-ottelussa ikävä välikohtaus pelaajan ja rumpumiehen välillä – ”Siinä ei ollut mitään muuta tarkoitusta kuin vahingoittaa meidän pelaajaamme”

2
Vilppaan Riku Laine joutui lauantaina Kauhajoella poikkeuksellisen provokaation kohteeksi. Kuva kolmen viikon takaisesta Korihait-kotiottelusta.

Lauantai-iltana Kauhajoella pelatun Korisliigan ottelun Karhubasket–Vilpas toisella puoliajalla sattui ikävä välikohtaus.

Vilppaan Riku Laine jäi makaamaan kentän pintaan ja kotijoukkueen kannattaja aloitti lyömään rumpua aivan Laineen pään vieressä. Vilppaan kapteeni Mikko Koivisto puuttui tapahtumaan kovasanaisesti lehdistötilaisuudessa.

– Rummuttaja katsoi meidän pelaajaamme (Lainetta) ja aloitti rummuttamaan täysillä hänen päänsä vieressä. Siinä ei ollut mitään muuta tarkoitusta kuin yrittää vahingoittaa pelaajaa. Huudella saa, se kuuluu asiaan, mutta pelaajan turvallisuuden vaarantaminen ei kuulu urheiluun tai elämään tai mihinkään. Sellainen pitää kitkeä heti pois, Koivisto vaati.

– Tilanteeseen reagoitiin, että se on normimeinikiä, mutta se ei ole. Toivon, että seura tai liitto puuttuu tähän asiaan, eikä yhden fanin käytös leimaisi kaikkea sitä hienoa, mitä Kauhajoella tapahtuu.

Vilpas hävisi ottelun peräti 60–101.

 

Korjattu 12.2. klo 10.45: Sanamuotoja. Rumpali ei liikkunut paikaltaan.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Tom Degerstedt
3 kuukautta sitten

Olen kirjoittanut näistä rummuttajista monta vuotta sitten. Päätös, ettei Kauhajoelle ihailemaan koripalloa, pitää. Suosittelen järjestysmiehille vanhainkodin vartioimista. Eihän tästä tule mitään.

Sixth player
3 kuukautta sitten

Olen pitänyt Karhu-faneja fiksuina. Pahoittelut tämän yhden öykkärin aiheuttamasta negatiivisesta palautteesta.