”Kiva kun osui Saloon” – Miljoonakupongin pelannut jäänee mysteeriksi

1
Jaana Taponen oli maanantaina iltavuorossa, ja Lotto-kuponkien käsittelyä oli silloinkin tarjolla. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

Saloon saatettiin saada viikonloppuna uusi miljonääri, kun vuoden viidennen kierroksen Lotto-arvonnassa löytyi Salossa pelattu täysosuma.

Seitsemän oikein -rivi oli pelattu Salon Citymarketissa. Samalla kierroksella löytyi toinen seitsemän oikein -rivi Lapinlahdelta. Molemmat täysosuman saaneet saavat miljoona euroa.

– Kiva kun osui Saloon, tuumaa Salon Citymarketin asiakaspalvelussa työskentelevä Jaana Taponen.

Taponen kertoo, ettei hänen uralleen ole osunut näin isoa tai edes läheskään näin isoa voittoa. Hän on työskennellyt kaupassa kuuden vuoden ajan ja ehtinyt käsitellä melkoisen määrän kuponkeja.

– Moni on jättänyt tai tarkistuttanut tänäänkin kupongin.

Nyt voittanutta miljoonakuponkia tuskin tullaan Citymarketissa tai muuallakaan näkemään. Voittaja oli käyttänyt Veikkaus-korttia ja saa voiton suoraan tililleen.

Salon edellisestä miljoonavoitosta ei ole kovin pitkää aikaa: kesäkuussa Jokerin seitsemän oikein -tulos toi Saloon kaksi miljoonaa euroa. Viiden hengen porukka oli jättänyt kuponkinsa Linjurin R-Kioskille.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Mirja barbey-lallia
1 kuukausi sitten

Tosi mukavaa ja nyt lenkille tai uimaan.